ikkas

Annars då?

Publicerad 2015-09-17 08:40:00 i Katter,

Vi är tre till i familjen. 

Två av de nya familjemedlemmarna flyttade in i augusti förra året. Syskon på fyra ben. Mozart, en svart-vit långhårig godbit, och Smilla, en sköldpaddsfärgad liten kurrmaskin. Underbara, ljuvliga små pälsterrorister som vi inte ens minns hur det var att vara utan! De kom till oss från ett jourhem som en djurorganisation här i våra trakter tipsade om. Mozart och Smilla föddes utomhus av en hemlös katthona och hade blivit infångade av en ung tjej som tog väl hand om dem, mamman rymde dessvärre ut igen och är ännu lös - fått fler kullar som samma tjej ryckt in och hjälpt, men inte lyckats fånga in mamman än. Så tragiskt! Resultatet av att folk inte kastrerar sina katter, hade varit så lätt att avhjälpa!
Våra rackartroll är väldigt påhittiga, busiga, keliga som tusan bägge två och Smilla är vår nya storjägare medan Mozart mer lufsar runt och njuter av tillvaron. Så himla stabila och fina individer båda två! Glad att de blev en del av vår familj!

Tredje familjemedlemmen är en ljuvlig liten individ som få ord faktiskt kan beskriva. Har sin vrå i "pluttrummet" och är både kärlek och ren lycka personifierad. Vår älskade stjärna! Än fler såna små liv har kommit in i vår familj, syskonbarn i plural - var en riktig babyhöst förra året! 

Nedan följer en liten fotouppdatering av de fyrbenta nytillskotten....inga kattungar längre, men vi startar där och sista två fotona är från i år....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela