ikkas

Törnrosa...

Publicerad 2007-10-30 09:39:43 i Bla Bla Bla...,

Ja, natten till idag kan nog liknas med sömn i hundra år, Törnrosa har fått en konkurrent. Jag la mig för att vila lite vid 19-tiden igår, vilket slutade med att jag somnade strax därefter. Vaknade vid 23 och borstade tänderna och tog på pyjamasen, sedan la jag mig igen. Jag gick upp vid 8.30 idag. Har sovit hur länge som helst ju! Börjar först lite efter 12 idag, så hade egentligen inte behövt gå upp förrän nu, men var utvilad en timme innan jag skulle ha gått upp. Skönt att ha fått sova ut! Var riktigt gott att somna i från den skitdagen jag hade igår. Fast det var ingen prins som väckte mig imorse, bara en pipande väckarklocka. Hur fasen lyckas du, Törnrosa? ;)

Känns bättre idag, ska inte tänka på tentan idag, åtminstone inte förrän jag träffar alla klasskamrater - de lär prata om endast den idag typ. Men nu här i min ensamhet ska jag bara njuta, äta lunch i lugn och ro om någon timma, och ha en mjukstart av dagen innan dess. Skönt!

Summerat;

Dagens I-landsproblem;

Inga alls för tillfället, möjligtvis att nedstämdheten ligger på lur när man möts av tenta-snack i skolan...

Dagens bästa;

Att vara utvilad!

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela