ikkas

Jul på jobbet...

Publicerad 2010-12-14 19:04:41 i Bla Bla Bla...,

Denna hösttermin har vi haft hösttema till en början och sedan naturligt gått över till ett vintertema med stort inslag av julen.
I dag hade vi julfest för alla fina föräldrar, syskon och andra släktingar till barnen. Jag har aldrig upplevt en sådan härlig, bra barnkör förr tror jag som våra fina tjugotre barn på avdelningen. De sjöng, de gjorde rörelser och de stod kvar efter bugningar och applåder för att göra sitt extranummer - "Jag såg mamma kyssa tomten". Fantastiska, ljuvliga ungar! De satte det helt perfekt och gjorde verkligen den här eftermiddagen till något helt underbart. Det var ju ändå runt sjuttio personer som tittade på. Är bra stolt över alla tjugotre! ;)
Känns skit att jag bara har en vecka till med det här gänget.
Så här vacker är julen hos oss. Bilderna tog jag i fredags när jag arbetade sent. Det är på vår vintervärld, dekorationer över borden - barnens änglar - och lussetåg i ena fönstret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela