ikkas

Gosemissarna och årets första grillning...

Publicerad 2010-04-11 12:48:00 i Bla Bla Bla..., Katter,

I går var vi med bästa killkompisen och hans fina familj. Vi grillade för första gången, Pälskling och killkompisen stod vi grillen, lillan var ute och lekte och jag och Ch, kompisens tjej höll till i köket och gjorde potatissallad bl.a. Vi åt inomhus för det var lite för blåsigt och kallt ute, även om det var väldigt fint väder. Hur mysigt och gott som helst blev det hela iaf! =)
Härligt! Våren är definitivt här, solen lyser lika vackert i dag. Sommaren hägrar...
Jag längtar!!!


Här är gosemissarna sedan sist också, slutet av mars och starten av april 2010...


Rasmus;


Olivia;
Rasmus & Olvivia;De är ljuvliga!!! <3

Olivia har nu lärt sig att hoppa upp överallt där man kan komma upp i lägenheten - rumsavdelaren, hålet i bokhyllan, byrån, diskbänkar etc. etc. Massor med fy och skvätt med vatten. Hon har dessutom fått dille på att sätta i gång och "lipa" så fort hon vill åt något hon inte kan komma åt - utanför klädkammardörren, nedanför upphängda kläder etc. Lite jobbigt stadie i livet hon befinner sig i just nu då hon oftast hittar dessa saker efter mattes tid för läggdags. Men det blir fy och vatten på det med. Husse är storfavoriten ännu, hon är en sådan gosegris mot honom va! Men jag "tvosar" (= tvångsgosar) henne ändå, hennes päls är len som silke och hon är så himlans fluffig och gosig! <3
Rasmus är allmänt nöjd, pöser och päser överallt, snackar och puttrar, och är inte alls lika rädd som han varit förut - även om gäster kan vara rätt läskiga. Det gick superbra över påsk trots att vi hade min lillsyrra och fästmannens lillbrorsa här, eller rädd var ju Rasmus men ändå inte livrädd. Gosar i sängen med kill på magen är standard ännu, matte är storfavorit. =)

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela