ikkas

Laddar upp för dagen...

Publicerad 2011-09-23 08:58:21 i Bla Bla Bla...,

I dag är det fredag. Börjar sent i dag vilket även innebär att jag slutar sent, vid 18. Vet att jag har åtminstone ett barn som inte slutar förrän exakt den tiden. Hurra! ;)
Laddat upp med en rejäl lyxfrukost och lite vit toblerone. Snart är det dags att borsta tänderna och dansa ut i regnet som aldrig vill ta slut, det har regnat konstant sen senast jag skrev i princip. Inget nytt där inte förutom att jag nu allvarligt funderar på att köpa mig en motorbåt att ha till och från jobbet. Alternativt en kanot så jag får lite träning på vägen också för den är det väldigt ont om, gjorde ett intensivpass med spinning i tisdags - första och enda träningspasset alls efter semestern. Värdelöst kort sagt. Haft bihåleinflammation och massor med inskolningar som tröttat ut mig totalt. Men nu börjar det hela lägga sig sedan ett tag tillbaka och jag känner mig på gång. Inte just i dag i och för sig, det känns att det är fredag så att säga. Denna helgen ska vi ägna åt nöjen, förra ägnade vi åt städning och fix. Fick gjort snyggt i vår klädkammare, kök och i vårt badrum samt vardagsrum. Slängde gamla datorer som skräpat i vardagsrummet och bytte mot en läsfåtölj vi hittade billigt i IKEAS fyndhörna, fixade förvaringslådor till badrummet på samma ställe, städade upp i köket rent allmänt och rev ut allt i klädkammaren och la in det vi ville ha kvar på nydammade hyllor. i är ett bra team jag och min man när vi sätter den sidan till båda två. Har bara tagit oss typ hela sommaren och tills nu. Hehehe. Jaja, i helgen blir det att ta det lilla lugna. Ska strosa på höstmarknad i morgon, fira bonussyster som fyller 20 på söndag och kolla på det tredje huset för den här veckan också. Har ratat de tidigare två vi tittat på, ett i går som såg ut som om det var på väg att bokstavligt falla i backen - altanen var ruggigt sned och behövdes stadgas upp och det första huset vi tittade på i förrgår var jättefint och låg perfekt, men skulle kosta för mycket att lyckas bygga ut det på ett bra sätt vilket var oundvikligt då det inte var så stort. Synd, det var min pärla. Har en pärla till och det är det hus vi ska titta på i övermorgon, men det är lite dyrt redan i utgångspriset...
Vi fönstershoppar och hoppas på det bästa...;)

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela