ikkas

Ett år äldre, överraskning och sjuk igen...

Publicerad 2011-02-28 17:56:41 i Bla Bla Bla...,

Jag har hunnit bli ett år äldre sedan sist jag skrev av mig.
På självaste födelsedagen arbetade jag en kort dag sedan umgicks jag med min man.
Vi åt glass på Triumf-glass och räkmacka på Le Pain i Allum.
På kvällen blev jag överraskad av min svärmor med man och min svåger som alla kom över på en fika som mannen min löst. Trevligt.
Inget större firande men ändå lite omväxling i vardagen...=)
Hann med en fredagsbio också ihop med man, svåger och en go tjejkompis - vilket är utöver det vanliga rent allmänt. Kings Speech såg vi, riktigt bra. Jag och mannen har en annan film vi vill se snarast också, True Grit. Kanske kan få till det med samma gäng om någon vecka eller två. Vi som aldrig går på bio annars typ.
Min kära man har varit väldigt hemlighetsfull runt helgen som just var.
Han har smitt planer och räknat pengar och ja - varit hemlighetsfull.
Min mamma ville ha hälsat på i söndags, men det kunde hon absolut inte sa min man eftersom han hade andra planer för oss. Min äldsta syrra ville komma förbi och hälsa på under lördagen. Det slutade med att vi åt en lyxig frukost ihop här hemma hos oss, min syster, jag och min kära man.
Satt runt bordet med tända ljus och pratade i sådär två timmar. Himlans trevligt.
Efter frukosten satte syrran sig i sin bil på väg hemåt mot Växjö och jag och min man satte oss i vår bil på väg mot, ja, det visste ju inte jag men min man hade koll. Destinationen var i alla fall Jönköping och deras Best Western John Bauer Hotel, årets hotell 2010 bland de svenska hotell som det finns att välja mellan.
Min kära man hade bokat in oss på ett lyxpaket där. Skumpa, färsk frukt, godis, trerätters middag och hotellfrukost ingick utöver det sagolika rummet och den sena utcheckningen. Vi bodde i rum 404, ett "Japan-deluxe-rum". Exakt det här rummet tror jag: http://aff.bstatic.com/images/hotel/org/237/2376878.jpg
Både jag och mannen var väldigt nöjda med alltihop. Båda var dock väldigt trötta och orkeslösa hela helgen, vi var väldigt nöjda med att ha sen utcheckning och gosiga, mjuka hotellakan att mysa i.
Jag har även känt mig lite allmänt kass hela helgen, lite yr och inte så stor aptit. Åt ju ändå jättegott och kunde uppskatta det, men kanske lite mer med tvång än vad det annars behövs för mig.
Gick till Bishops Arms efter middagen och Melodifestivalen som jag tittade på från sängen, ölen som jag annars gillar föll mig inte alls i smaken.
Lite upp och ned hela helgen alltså, men det var i alla fall väldigt mysigt och skönt att komma i väg lite.
Uppskattade det mycket. Ljuvligt rum, gosig säng och jag badade badkar i lördags vilket var längesedan.
Hann se huvudgatan i Jönköping på en kort promenad innan vi åkte hemåt igen. Får åka dit någon gång igen, var en väldigt mysig stad får jag säga. =)
I går när vi kom hem la jag mig strax efter nitton och somnade rätt snabbt. Fick feber under kvällen-natten och ligger nu hemma i sängen igen. Mår dock bättre redan och bestämt mig för att arbeta i morgon. Tror att det värsta har vilats bort i helgen. Men sjuk igen alltså, över vår myshelg dessutom, känns sådär. Tur att det gått fort över ändå och att helgen i vilket fall som varit lyckad, även om den mest gått ut på att ligga i en säng. Maten behövde jag ju inte laga och avkoppling var ju det som stod på schemat för helgen. Så resan vart ju lyckad så sett...;)

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela