ikkas

Festen, jobboro och livet på en annan avdelning...

Publicerad 2009-09-30 15:09:40 i Bla Bla Bla...,

Festen i lördags var verkligen schysst, alla i familjen var där - stora som små. Det serverades god smörgåstårta och det var ett glatt, stort gäng. Vi satt både utomhus och inomhus och det minglades och pratades med allt och alla. Verkligen skön stämning! Dock blev det en del för mycket alkohol för min egen del, kissarna väckte mig ju tidigt också. Jag var i säng redan vid halvtvå. Sov till lunchtid nästa dag, fler som gjorde det och vi åt en gemensam frukost hemma allihopa med traditionell äggknackning (fight emot varandra) sedan softade jag och en hög med folk till på den nybyggda delen av verandan där bonusmams och paps hängt upp en hängmatta och två hängmattestolar. Hur skönt som helst! =)

Veckan sedan dess har gått fort, hade möte med chefen och två andra i måndags angående om hur hösten och upplägget på den kommer se ut för min del. Känns ju så klart bra att till slut ha fått lite ordning på det hela där, men blandade känslor. Jag har ju varit orolig, arg och känt mig väldigt illa till mods efter allt som varit innan. Men har börjat landa i det hela och det ska bli skönt att det hela drar i gång nu känner jag. En del av den nervositeten och tankarna kring hur allt blir med jobb och sånt som gjorde att festen slutade tidigt för min del med (påverkade mig säkerligen undermedvetet och jag drack mer än vad jag borde gjort). En himla stress att bära. Men på jobbet har jag fokus och jag kör på, är allt som oftast positiv och glad även om jag är stressad och orkeslös på vissa sätt inuti. Vet inte helt var jag ska hämta kraft ifrån. Träningen är skön att ha, få ut all stress och bara fokusera på det jag gör där. I dag ska jag köra mitt första dubbelpass någonsin, på tal om träning. Blir spinning mellan sjuttontrettio-artontrettio och indoorwalking från artonfyrtio-nittontjugofem. Skönt att fokusera på något annat i några timmar, men kommer nog vara helt slut i kroppen efter dessa pass. =)

I dag har jag för övrigt varit på en av de andra avdelningar på jobbet. Den ordinarie personalen var på kurs. Det var jag och två till Jessicor som arbetade där i dag, lätt för barnen att minnas namnen på oss alltså. Spännande att se hur det fungerar på en annan avdelning i samma hus, var annorlunda mot de rutiner vi har på den avdelning jag är på. Kom fram till att jag är väldigt lyckligt lottad när det gäller de ljusa, stora lokalerna, mängden leksaker etc. som vi har på vår avdelning. Var stor, negativ skillnad mellan våra avdelningar faktiskt. Jag var glad att komma tillbaka till min vanliga avdelning den sista arbetstimman jag hade kvar av dagen efter att ha varit på den andra avdelningen. Visste ju om skillnaderna innan, nu har jag även prövat att arbeta på en annan avdelning och känt av skillnaderna också. Ännu ett skäl til varför jag vill hänga mig hårt kvar på det jobb jag är i dag - på den avdelningen jag är på också alltså...

Nu ska jag ladda med lite att äta - grönsaker, frukt och kanske någon soppa eller knäckemacka. Behöver energi inför två timmar med träning som väntar...

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela