ikkas

En riktig lyckad nyårshelg och lite allmäna grubblerier!

Publicerad 2011-01-02 12:04:43 i Bla Bla Bla...,

Nyårshelgen har varit amazing. Firade nyårsafton med mat, dricka, raketer och stor baluns ihop med de flesta medlemmarna i bonusfamiljen min, biologsystrarna och svågern. Alla var goa och glada och festen höll i gång tills i gårmorse. Hehe. Somliga var mindre goa och glada när de väl vaknat upp igen men då hade jag åtminstone hjälpt till på vägen lite och städat upp alla flaskor och alla glas, tallrikar etc. och ställt allt på ett ställe i köket. Uppskattat av resten... =)
Det var de värda, minst sagt!
Eftermiddagen i går var det en trött jag som äntrade svärmors hem för att äta middag med dem vid sexton i hop med en kräkande svåger och en hur pigg man som helst. Hehehe.
Det blev en trevlig kväll för alla utom svågern kan vi väl summera det hela.
Jag la mig dock före tjugotre i går och har sovit som en prinsessa i natt till skillnad mot natten innan då jag var uppe tills morgon och sedan sov på en soffa i typ tre-fyra timmar max.
Jag har inte så mycket mer att säga om det hela mer än att det var fantastiskt.
Innan nyårshelgen var det intensivterapi med mina systrar, två dagar i rad och jättemycket att ta ställning till och ja. Min mellansyster är ännu starkare än vad jag trodde, vilket inte säger lite. Hon har alltid varit en klippa och klarat av att handskas med allt hon hamnar i, den bilden av henne blev ännu starkare nu. Hela världen blev för alltid förändrad av det vi fick veta och ja. Mellansyrran i fokus framöver. Hon flyttar förresten till Växjö i dag och jag tror att det kommer bli fantastiskt för henne. Även om jag redan nu har lite ont i hjärtat för att hon är så långt borta helt plötsligt. Eller, det är ju inte så långt. Men längre än att ha henne på andra sidan stan helt enkelt.
Ja, en del att deala med redan som det ser ut nu inför 2011 och framåt.
Nytt jobb på måndag också, sexton ettåringar. Jag kan inte helt förstå hur det ska gå i hop ännu, hoppas jag gör det inom kort annars lär det blir extremt jobbigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela