ikkas

Jul, jul, strålande jul!

Publicerad 2011-12-27 13:44:01 i Bla Bla Bla...,

Nu var julen nästan färdigfirad, ska fira lite med en kompis och hennes tre små vildar senare i dag. Mysigt!
Självaste julafton firade jag med min man, min svåger, min svärmor och hennes man. Vi var hemma hos de sistnämnda.
Väldigt trevligt med god mat, härligt sällskap och spel. Köpte två sällskapsspel till svågern, testade det ena på julafton och det var mycket roligt och strategiskt. Vill ha ett själv också kände jag! =P
Julaftonskvällen firade vi hos min bonusfamilj med mina biologiska syrror och en bonussyrra med pojkvän.
Det var lite hetsigt och stirrigt runt julklappsspelet som alltid och ja, det blev en lång och sen kväll. Körde yngsta syrran hem och landade hemma först efter två på natten p.g.a det. Men aja, vad gör man inte? ;)
På juldagen styrdes kosan söderut till svärfar med fästmö, svågern och mannen och jag åkte ned tillsammans.
Blev god mat, härligt sällskap och spel som gällde där också. Blev dock en rätt kort visit, åkte hemåt redan i gårkväll, svågern skulle jobba i dag. Själv har jag semester i dag och är komp.ledig i morgon. Känns skönt. =)
Julklappar då? Vi delade ut massor i år känns det som, jätteroligt!
Jag fick en mp3-spelare med härliga lurar till av min man.
Han har i dag hämtat ut sin julklapp från mig, ett Gaming Headset (Logitech G35).
Tre tröjor fick han på julafton.
En julklapp är fortfarande på väg hem till honom. Han fick nämligen två biljetter till Galenskaparnas 30:års jubileum nästa år, lör. den 29/9 kl. 19.30. Jag skrev ett långt rim till honom om julklapparna han skulle få men som ännu inte landat på posten...
Det var nämligen så här. Jag hade sagt till min man att han skulle få ett par spinningskor av mig. Sedan hade jag tänkt att överraska honom med att boka bord och bjuda honom på middag på Texas Longhorn och bio efter den shoppingdagen. Den 21/12 pratade jag med hans far. Han hade köpt ett par spinningskor var till min man och svåger i julklapp. Jaha, tänkte jag. Jag visste ju fler saker jag kunde fixa till mannen så det var inga problem. Hastigt och lustigt tänkte jag ut delar i ett rim till maken och började leta headset på inet. Råkade dubbelbeställa ett headset, fick makulerat det ena. Sedan beställde jag biljetterna till Galenskaparna och betalade dem. Kom den 23/12 på när jag satte mig ned för att rimma att det headset jag hade tänkt köpa åt min man slutade på G35 för det skulle rimma på hem. Blev helt iskall och gick in på inet. Jag hade beställt fel headset, det slutade på 1500 och var från Corsair. Helt fel och tokigt. Gick in och snokade i min mans lista där nämligen och det sistnämnda låg där men var inte det headset han sagt att han önskade sig. Fick makulerat den beställningen på två röda och gjorde en ny beställning.
Skrev ett rim om att han skulle få dessa lurar, en middag på Texas Longhorn och biljetter till Galenskaparna.
Pust! All good.
På julafton fick han mina presenter och blev jätteglad, helt ovetandes om allt strul nästan - eller han fick veta att beställningarna varit lite komplicerade redan innan julafton och att jag fått vela där. Att ena grejen skulle komma fram efter jul. Nu dröjde ju biljetterna också och har ännu inte dykt upp men borde göra det i veckan.
På julafton fick jag och min man varsin biljett till Galenskaparna lör. den 6/10 kl. 19.30 av min svärmor. Har nu dubbla biljetter på två olika lör. och biljetterna går inte att återköpa. Men, vi ska sälja biljetterna från svärmor och gå på West Side Story i stället har vi tänkt. Det löser sig.
Men fatta, båda mina julklappstankar krockade med svärföräldrarnas. Något jobbigt.
Min svärfar med fästmö fick bl.a. ett BiB-ställ (BärBar hette det) av oss, samma grej hade svågern köpt till dem men han får krånga med att byta då vi köpte vårt av en hantverkare i Nordstan när marknaden där var.
Kommunikationen brukar vara god men inför den här julen har vi haft noll känner jag. Hahahaha!
De här två grisarna var gör glada när vi kom hem i går...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela