ikkas

Skitsur, trött och vill gå bärsärkarmarsch...

Publicerad 2008-03-28 18:12:00 i Bla Bla Bla...,

Ja, det är mitt humör sedan eftermiddagen igår. Åter igen är det problem med systrarnas "kära" socialsekreterare. Hon har varit helt respektlös mot båda mina systrar till och från. Hon drar vita lögner. Tolkar, analyserar och går helt på sin egna linje utan att lyssna för fem öre på vad någon av dem har att säga. Igår hade äldsta systern samt fostersyrran möte med henne, det ballade ur helt. Förstår inte hur hon som vuxen människa med ett arbete specialiserat på att hjälpa människor kan uttrycka sig så förbannat klumpigt som hon har gjort. Igår är inte första gången heller ska ju sägas. Jag försökte få tag i henne i dag, hon ringde upp vi pratade en stund. Det kändes inte heller bra. Men tidigare försökte jag även nå chefen igen, han som innan lyssnat bra på det jag haft att säga, fick inte tag i honom så klart. Skrev ett låååångt mail till honom om att vi inte längre har något förtroende för vår socialsekreterare för diverse saker. Ska bli spännande att se hur snart han kontaktar mig. Innan helgen lär det ju inte bli, men hoppas han ska inse allvaret och höra av sig snarast i nästa vecka. Båda mina systrar har också författat varsitt mail till honom. Mycket spännande att se reaktionen. Jag tänker hädanefter inte gå via socialsekreteraren, utan via chefen. Han får hjälpa till att ställa i ordning det här igen. Känner för att gå bärsärkarmarsch inne på socialsekreterarens kontor eller något. Alternativt rikta en kanon mot hela det kommunhus hon arbetar i...*fresta mig inte*...

Den här dagen har till stor del bestått av telefonsamtal, skriva mail samt läsa de mail mina systrar skickat. Har dem alla sparade här i en mapp nu. Så vi kan hålla reda på vad som sagts eller inte, samt vad för svar vi får. Lååång, jobbig dag. Pälskling har stått i med städning här i dag. Skönt att han tagit det ansvaret, jag har inte varit mycket till hjälp där inte. Jag lagade maten och diskade innan dess, ska diska lite efter middagen nu. Pälskling har dammsugit, dammat och grovstädat badrummet. Han har jobbat bra!

Nej, nu ska jag göra några sista ryck här innan jag duschar...

Summerat;

Dagens I-landsproblem:

Socialsekreteraren som är blåst, för att säga det kort och konkret...

Dagens bästa:

Att jag besitter en stor dos av envishet, något som även mina systrar har fått en stor dos av...

<3 Systrarna som jobbat grymt bra i dag också... <3

<3 Pälskling som är en klippa i detta kaos... <3

Om

Min profilbild

Ikka

Hej! Jag skriver om ditt och datt - eller kanske snarare om mitt och katt, för att vara mer specifik. Den här bloggen handlar om min tid på jorden, om allt mellan himmel och hav. Katter, trädgård, husliv och en salig blandning med sånt jag känner för att berätta om. Välkomna till mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela